Breda is trotse winnaar van een heus watertappunt van Jointhepipe.org en is zaterdag 21 april om 11.00 uur geopend in het Valkenberg. Proost!

woensdag 25 januari 2012

Huub-Huub-Huub...

Zo krijg je ineens twee totaal verschillende berichten... VVV Breda wil ook meehelpen! kijk, da's leuk. Of we voor hen ook twee van die flessen van Jointhepipe.org hebben? Eh... nee, sorry. We hadden er tien en die zijn al vergeven... Maar we regelen iets voor jullie!

Ander berichtje... Café Zeezicht is zijn fles 'kwijt'... What?!? Laten we hopen dat hij in de vaatwasser zit, want anders... Mocht er iemand in Breda rondlopen die deze fles 'geleend' heeft; wil je heel Breda een plezier doen en hem retourneren? Thanks. Dus ook voor Zeezicht moest er iets verzonnen worden...

Tadaaah! 


Natuurlijk bij lange na niet zo mooi als de kraanwaterdragers van Jointhepipe.org, maar net zo effectief. De boodschap is dezelfde. We 'crowd-funden' dit watertappunt bij elkaar. En de donaties druppelen langzaam maar zeker binnen... 210,- is er ondertussen binnen (zie teller)!
Recht zo die gaat, Breda!!

We staan in de kranten!


Even leek het niks te worden, maar daar waren ze ineens! Hulp van de pers! Niet alleen in BN DeStem (hier), BredaVandaag (hier) en Breda Dichtbij (hier), maar ook in Het Stadsblad (hier en foto). Op de cover nog wel! Dames en heren van de pers; dank voor alle aandacht. Samen komen we er wel.

vrijdag 6 januari 2012

En we zijn begonnen!



Dit soort flesjes met zo'n kaartje zijn ondertussen in bijna alle 10 kroegen afgegeven!
Wat is de bedoeling? Dit zijn de donatie-flesjes voor het watertappunt in het Valkenberg. Wil jij, net als al die andere Bredanaars, dat dit watertappunt op 22 maart geopend wordt, help dan mee en doneer die zuurverdiende euro's bij één van de onderstaande kroegen/restaurants! Zo wordt dit tappunt ook een beetje van jou.