Breda is trotse winnaar van een heus watertappunt van Jointhepipe.org en is zaterdag 21 april om 11.00 uur geopend in het Valkenberg. Proost!

zaterdag 21 april 2012

Watertappunt geopend!



Het was een emotioneel en bijna surrealistisch moment. Maar eindelijk was het dan toch echt zover... Het moment waar we zolang naartoe hebben geleefd. De daadwerkelijke opening! 

Op zo'n moment schiet er van alles door je heen. Want het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Zoveel mensen hebben zich hiervoor ingezet. Er is zoveel gebeurt. En nu, precies een jaar later na het winnen van dit tappunt van Jointhepipe.org... nu staat hij er!

De pers was gelukkig in grote getale aanwezig, zodat het nieuws ook elke Bredanaar bereikt. Want hij is van en voor de inwoners van Breda. Voor de vele forenzen, de joggers, de festivalbezoekers, kinderen, iedereen die wel een slokje kan gebruiken. Maar vooral ook voor 'de hervullers'. Zodat het eenmalig gebruik van voorverpakt water (maar ook plastic flesjes in het algemeen) kan worden veranderd in meermalig gebruik van je flesje. Scheelt niet alleen ENORM in je portemonnee, maar ook flink in energie en afval. Zie het filmpje van 'The Story Of Bottled Water'.

Nogmaals iedereen enorm bedankt voor jullie inzet en geniet van dit heerlijke heldere kraanwater.

De bar is open! Proost!



>> Meer foto's van de opening vind je op Facebook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten